Om oss

Velkommen til HandyAndy

Vi holder til i Rælingen. og bistår deg gjerne med oppussing og vedlikehold i Oslo/Akershus. Lite eller stort oppdrag? Vi kan bistå dere med det aller meste. Handyandy.no ble etablert i 2005 og har hatt mange fornøyde kunder siden den gang. Vi er totalleverandør av håndtverkstjenester, noe som betyr at du kun trenger å forholde deg  til en person.

Er det noe du har drømt om å få gjort riktig lenge? Hver dag ser du hva du vil ha gjort med huset eller leiligheten din - og annen hver dag bestemmer du deg for å gripe fatt i det. Kanskje det er riktig å se om noen kan gjøre det for deg - raskt og til riktig pris. Men før vi setter i gang med oppussingen så hjelper vi deg med planleggingen av hva som skal gjøres. Dermed er begge parter trygge på hvordan ting skal gjøres og hva resultatet skal være for at nettopp du blir fornøyd. Når du først har bestemt deg for å "gjøre noe med soverommene" eller andre rom, så er det viktig å planlegge slik at resultatet blir best mulig. Vi hjelper deg med skissen til hva du tenker og finner ut av dine ønsker, behov og drømmer. Du tenker hjemmet ditt som en helhet. Oppussingen er en bit av denne helheten.

  • Vi bistår dere gjerne med kreative løsninger. Og vi hjelper dere med planlegging. Kontakt oss for et tilbud tilpasset dine behov.